Keresés
HÍRLEVÉL

Csobbanás Lignanoban Előfoglalási kedvezmény!!!

Egynapos útjaink|Társasutazásaink|Társasutazásaink|Európa||

Ár:24.900Ft/fő
Jellemzők
OrszágOlaszország
Időpont2023.július 22.
Utazásautóbusz

Az Észak-Adria egyik legkedveltebb és legelegánsabb üdülőhelye Lignano, melyet Szombathelyhez való közelsége még vonzóbbá tesz (kb. 500 km). A település Trieszt és Velence között fekszik félúton (80, ill. 100 km). Strandja nagyon kulturált, széles, finom homokos, vize lassan mélyülő. Gondozott parkok, fenyőligetek, állatkert, sétálóutcák elegáns üzletekkel, éttermekkel, kávézókkal, lüktető éjszakai élettel és számtalan szálláshellyel várják az odalátogatókat.

 

Program:

1.nap: Indulás hajnali órákban Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Olaszországba.Érkezés a délelőtti órákban az olaszországi Adria legkedveltebb tengerparti üdülővárosába, Lignano-ba. Egész napos strandolás a szabadstrandon. Lehet hozni napernyőt, vagy lehetőség van strandszerviz (napágy, napernyő) bérlésére. Este vásárlási lehetőség, fagyizás a legfőbb sétálóutcán, majd indulás hazafele. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés Szombathelyre a kora hajnali órákban. 

 

„B” program: Kedvezőtlen időjárás esetén Triesztben a Torri d’Europa bevásárlóközpontot keressük fel, majd autóbuszos városnézés Triesztben, rövid kiszállásokkal. 

 

Utazás: légkondicionált autóbusszal

 

Előfoglalási részvételi díj 2023. április 30-ig: 24.900 Ft/fő

Részvételi díj 2023.április 30. után: 27.900 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az utazást és a csoportkísérő költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítást (2.000,-Ft/fő, 65 év felett pótdíjas) és a napágy bérlés költségét kb.18,5€/nap (2 napágy és napernyő) vagy kb. 44,-€/ nap (3 napágy,2 szék és egy asztal).

 

Indulás:2023.július 22.

Foglalás

Csobbanás Lignanoban Előfoglalási kedvezmény!!!