Keresés
HÍRLEVÉL

Toszkána és Cinque Terre - BETELT!!

Új ajánlataink|Társasutazások

Jellemzők
OrszágOlaszország
Időpont2018. május 18-21.
Utazásautóbusszal
Elhelyezés2 ágyas szobák
Ellátásfélpanzió

Program

1. nap: Indulás reggel 5:00 órakor Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Folyamatos utazás, érkezés 16 óra körül Pisába. Ismerkedés a Csodák terének nevezetességeivel: Dóm, Keresztelő kápolna, Ferde torony. Érkezés a késő esti órákban a Versiliai-tenger partján lévő szálláshelyre. Vacsora, szállás (3 éj).

2. nap: Reggeli után strandolás, pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulás Olaszország egyik legszebb partszakaszán a Cinque Terre-n, az „Öt föld” mesés tájain, ahol az UNESCO által védettnek nyilvánított természeti parkot fedezzük fel. La Spezia-n, a meredek hegyfalak alatt meghúzódó kikötővároson átutazva érkezünk Manarola városba, ahonnan felsétálunk a híres Via Dell’ Amore (Szerelmesek útja) út egy, a turisták számára már megnyitott szakaszára, majd hajóval utazunk Vernazzába és Monterossoba. Séta és szabadidő Monterosso-ban, ahol ezekben a napokban a híres citrom fesztivált is élvezhetjük. Lehetőségünk lesz citromból készült különleges ételek, italok kóstolására, kézműves termékek vásárlására is. A kisváros citromkölteményekkel díszítve vár minket. A fesztivál megtekintése után ismét hajóra szállunk, és Portovenerébe utazunk. A program végén La Spezia kikötőjében vár bennünket autóbuszunk. Kedvezőtlen időjárás esetén a hajóút helyett vonatozással számoljunk. (A fakultatív program ára: 14.900 Ft/fő.)

3. nap: Reggeli után indulunk Sienába, ahol megtekintjük a híres Piazza del Campot, a Dómot és Szt. Katalin szülőházát. Kora délután „mesés” környezetben, a legszebb toszkán tájakon átutazva érkezünk meg a „tornyok városába” San Gimignanoba. Gyalogos séta a középkorból megmaradt 14 torony és a város hangulatos épületei, terei között. 

4. nap: Reggeli után elbúcsúzunk a Versiliai tengerparttól és Firenzébe, a Toszkán tartomány és a reneszánsz kultúra fővárosába utazunk. Városnézés: Santa Croce templom (Michelangelo sírja), a város politikai és vallási központja (Palazzo Vecchio, Dávid szobra, Loggia, Dom, Battistero, Giotto torony, Ponte Vecchio), majd szabadidő. Délután a Michelangelo térről (Belvederi Dávid szobra) egy fantasztikus panorámával búcsúzunk a várostól. Érkezés az éjféli órákban. 

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: hotel***, 2 ágyas, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: félpanzió 

Egyágyas felár: 25.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az utazás, a szállás, a félpanzió és az idegenvezetés költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítást (2.400 Ft/fő),  a hajó, a vonat, a fakultatív program és a belépők árát (kb. 20-40 Euro/fő).

 

Indulás:2018. május 18.
Indulás:2018. május 21.

Foglalás

Toszkána és Cinque Terre - BETELT!!
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés: