Keresés
HÍRLEVÉL

Prágai kirándulás

Társasutazások|Európa » Csehország

Jellemzők
OrszágCsehország
Időpont2018. július 26-30.
Utazásautóbusszal
Elhelyezés2 ágyas
Ellátásreggeli

Program

1. nap: Indulás korán reggel, az utasok lakhelyének közelében, megbeszélt helyről és időben. Útvonal: Rajka (határátkelő), Pozsony (Bratislava). Városnézés Pozsonyban: dunai kilátó, óváros és vár. Az óvárosi séta során útba ejtjük a Szent Márton koronázó templomot, hajdani magyar főúri és főpapi palotákat, a főteret, a régi városházát, a reformkori országgyűlés épületét, és a város egyik szimbólumát, a Mihály-kaput. Szállás Pozsonyban a PLUS hotelben. Elhelyezés 2-3 ágyas, tusolós, WC-s szobákban (választás szerint),  kellemes, jó körülmények között (1. éjszaka).

2. nap: Reggeli után utazás tovább. Városnézés Brnoban, Morvaország „fővárosának” történelmi központjában. Megtekintjük többek között a Szent Péter Pál székesegyházat, a régi városházát és a főteret. (Káposzta piac).: Ezután érkezés a világ egyik legszebb városába, Prágába. Különleges hangulata lenyűgözi az idelátogató turistákat. A legkülönbözőbb stílusok jegyeit magán viselő építészete megjeleníti a közép-eurpai történelem évszázadait. Városnézés idegenvezetővel: Vencel tér, Károly egyetem, Lőportorony, Vigadó, Orloj, óvárosi főtér. Vacsora egy hangulatos prágai vendéglőben, ahol a saját főzésű sört is meg lehet kóstolni. Szállás a szépen felújított ATLAS hotelben, Prága külső kerületében (kb.15 km-re a központtól. Elhelyezés 2-3-4 ágyas, tusolós, WC-s szobákban (választás szerint) 3 éjszaka.

3. nap: Reggeli a szálláshelyen, ezután a prágai városnézés folytatása: vár (Hradzsin): Sztrahovi kolostor, Lorettó, Szent Vitus katedrális, királyi palota, Aranyművesk utcája, Wallenstein palota kertje. Majd a Moldva két oldalát összekötő, 500 éves gyönyörű kőhídon, a Károly-hídon át visszatérünk az óvárosba. Délután szabad program. Estefelé 2 órás sétahajózás a Vltaván (Moldván), svédasztalos vacsora a hajón. Ezután séta az esti városban.

4. nap: Egész napos autóbuszos kirándulás. Délelőtt Plzen: sörgyár látogatás idegenvezetővel. Megismerkedhetünk a régi, hagyományos és a legújabb, teljesen automatikus sörgyártás folyamatával, sörkóstolás. Délután Karlovy-Vary, séta a világhírű fürdőhelyen. A város hírességei: a becherovka likőr, az ízesített ostya, a kristályüveg és a gyógyvíz ivókutak Vacsora hazafelé menet egy hangulatos étteremben.

5. nap: Reggeli után hazautazás Ausztria felé. Útközben városnéző séta egy hangulatos Dél-Csehország-i városka, Znojmo történelmi belvárosában. Hazaérkezés Ausztrián keresztül a késő esti órákban.                                                                                      

Utazás: légkondicionált, kényelmes, nyugati típusú autóbusszal.

Ellátás: szállás reggelivel  A három fakultatív program költsége vacsorával kb. 900.-CZK/fő (jelentkezéskor pontosítunk).

Szállás: a program szerint: hotelben.

Részvételi költség tartalmazza a szállást reggelivel, az autóbusz költséget, a csoportkísérést ill. idegenvezetést.
Részvételi költség nem tartalmazza: a három vacsorát, a hajókirándulást, az utasbiztosítást, az idegenforgalmi adót és a belépőket (plzeni sörgyár látogatás kb.150 cseh korona).

Minimum létszám: 32 fő 

Érdeklődés, jelentkezés: Veress Antal ny.tanár  Tel.: 66/280-140; mobil: 30/648-00-50

Gabbiano Travel Utazási Iroda, Szombathely Kiskar u. 1/a.  Tel.: 94/500-509

Felszállási lehetőségek: Szombathely, Győr 

 

 

Indulás:2018. július 26
Indulás:2018. július 30

Foglalás

Prágai kirándulás
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés: