Keresés
HÍRLEVÉL

Horvát tengerparti üdülés a Kvarner-öbölben -fakultatív kirándulásokkal

Társasutazások|

Jellemzők
OrszágHorvátország
Időpont2018. június 18-24.
Utazásautóbusszal
Elhelyezés2 ágyas szobák
Ellátásfélpanzió

Az Adriai-tenger, az Isztriai-félsziget és a Kvarner-öböl ideális úti cél. Vendégeink kedvük szerint választhatnak a tengerparti pihenés, fürdés, napozás, valamint a változatos fakultatív programok közül.

Szálláshelyünk a Hotel Omorika Depandance – Vila C, Crikvenicán, a kiépített kavicsos tengerpart közelében található. A szálláshelyről a tengerpartra egy kis sétával le lehet jutni. Az egyszerűen berendezett, tusolós, WC-s szobák kétágyasak (pótágyazhatók).

Ellátás: félpanzió (bőséges reggeli és vacsora - svédasztal).

Indulás: június 18-án, hétfőn, korán reggel, megbeszélt helyről és időben, az utasok lakhelyének közeléből.

További útvonal: Budapest, Siófok, Nagykanizsa, Letenye, Zágráb, Karlovác.

Útközben rövid városnézés Horvátország fővárosában  Zágrábban. Az ezer éves város legfőbb látnivalója a neogótikus kéttornyú Szent István katedrális..Séta és szabadidő a hangulatos óvárosban. 

Érkezés a szálláshelyre a késő délutáni, kora esti órákban.

Utazás: légkondicionált, kényelmes autóbusszal.

Részvételi költség tartalmazza a szállásokat, a félpanziós ellátást, az autóbusz  költséget, a csoportkísérést, idegenvezetést. Nem tartalmazza az utasbiztosítást, az idegenforgalmi illetéket és a belépőket.
Minimum létszám: 32 fő 

Kedvezmények: Gyermekeknek 12 éves korig 25.000.-Ft/fő, 4 éves korig ingyenes.

Érdeklődés: Veress Antal ny. tanár, Gyomaendrőd, Tel.: 66/280-140;  30/648-00-50-Email: tetura@freemail.hu

FAKULTATÍV PROGRAMOK: 

- Június 20. (szerda): Egész napos kirándulás. Részvételi díj, megfelelő számú jelentkező esetén: 3.500.-Ft/fő + belépők. Útvonal: az Isztriai-félszigeten: Pazin, Porec (Euphrasius Bazilika 15 KUNA), Vrsar, Rovinj (Harangtorony 10 KUNA), Pula, majd visszatérés Crikvenicába.í

- Június 21. (csütörtök): Hajókirándulás a Kvarner-öbölben, kisebb-nagyobb szigetek érintésével, megkerülésével. Részvételi díj: 18 EURO + 1.000.-Ft. A Krk-szigeten lehetőség nyílik ebédelésre.

- Június 23. (szombat): Kirándulás a Kvarner-öbölben, Rijeka (Fiume), Opatija (Abbázia). Városnézés a monarchia hangulatát idéző kikötőben és fürdőhelyen, tengerparti fürdőzés. Részvételi díj: 2.500.-Ft. Rijeka (Fiume) Horvátország legnagyobb kikötője, Európa számos szárazföldi országának tengeri kapuja, Opatija (Abbázia) a télen enyhe, nyáron kellemesen lágy klímájú, igen rangos üdülőhely, a Kvarner gyöngye. Az Isztriai félszigetek bővelkednek látnivalókban, ókori-középkori remekekben: erődített templomok, várrendszerek., Pulában: amfiteátrum (40 KUNA), Rovinj: egy sziklafal tetején magasodik a város jelképe a Szent Eufémia-székesegyház harangtornya. Évszázados épületek, sikátorok, apró üzletek és műhelyek sokasága a velencei fennhatóságot idézik, Porec: két és fél ezer éves város, igazi kincse az Eufrásius-bazilika és püspöki palota világhíres mozaikjaival. Az UNESCO világörökség része.   

                      

 

Indulás:2018. június 18.
Indulás:2018. június 24.

Foglalás

Horvát tengerparti üdülés a Kvarner-öbölben -fakultatív kirándulásokkal
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés: