Keresés
HÍRLEVÉL

Dachstein, Hallstatt, Wasserlochklamm-BETELT!

Új ajánlataink|Társasutazások|Európa » Ausztria

Ár:34.900Ft-tól/fő
további információt kérek
Jellemzők
OrszágAusztria
Időpont2018. július 27-29.
Utazásautóbusszal
Elhelyezés2 ágyas szobák
Ellátásfélpanzió

Program

1. nap: Indulás reggel 07:00 órakor Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Utazás Lackenhofba. Útközben rövid látogatás Gloggnitzban, a Lindt csokoládégyár mintaboltjában, majd a híres Semmering vasúttal Mürzuschlagig utazunk. Varázslatos szépségű útvonalon, mely a Világörökség részét képezi, 50 percen át kanyarog a szerelvény 20 viadukton és 19 alagúton keresztül. Érkezés a szálláshelyre, Lackenhofba kora délután. Szállás elfoglalása után az üdülőfalu felfedezése, majd a nagy Ötscher óriás-hegy meghódítása következik. A program után sörkóstolóra is betérünk egy kézműves sörfőzdébe, ahol négyféle házi sört kóstolhatunk meg. Ezen a napon ajándékunk a felvonó és a sörkóstoló költsége! Vacsora, szállás (2 éj).

2. nap: Reggeli után szabadidő Lackenhofban vagy fakultatív kirándulási lehetőség: Hallstatt környékére. Programunkban először, az Óriás Jégbarlangot tekintjük meg, mely 1641 méter magasan található a Dachstein hegységben, a Salzach folyó völgye felett. Kabinos felvonóval, majd gyalogtúrával érjük el a barlang bejáratát. A látogatás után továbbutazunk egy másik felvonóval az 5-Finger (5 ujj) égi kilátó teraszokig, ahonnan fantasztikus látvány tárul elénk a Dachstein hegyóriás gleccsereire. A program végén séta Hallstattban, a Salzkammergut egyik legfestőibb városkájában, melynek érdekessége, hogy a kis város házai szorosan tapadnak egymáshoz, hiszen a hegy és a tó között nagyon kicsi terület van. A tóparton jutunk el a csodálatos főtérig, meglátogatjuk a Katolikus templomot és a Csontházat. A program ára belépővel, felvonóval: 60 €/ fő.

3. nap: Reggeli után ellátogatunk a Wasserlochklamm vízesésekhez, melyek a "Salza" folyó fölött nyújtanak fantasztikus természeti látványt. A falépcsős, kiépített hegyoldali út biztonságos és könnyű túrát jelent mindenkinek felejthetetlen élménnyel. A túra után a Salza folyó függőhídjáról megcsodálhatjuk a vadvízi evezősöket is. Délután Mariazellben meglátogatjuk a híres búcsújáró templomot. Szabadidő, majd indulás hazafele. Érkezés Szombathelyre az esti órákban 

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: Lackenhof: Sporthotel*** am Ötscher

Elhelyezés: 2-3 ágyas szállodai szobákban (fürdő, wc, tv)

Ellátás: félpanzió 

Egyágyas felár:12.000 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást félpanzióval és az idegenvezetés költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítást (1.500 Ft/fő), a fakultatív kirándulást Hallstatt környékére (60 €/ fő), a belépők és a vonatjegy árát (kb. 12 euró/fő).

 

Indulás:2018. július 27.
Indulás:2018. július 29.

Foglalás

Dachstein, Hallstatt, Wasserlochklamm-BETELT!
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés: